skip to Main Content

For DataComfort er det vigtigt, at vores kunder kan få fat i os, eller få afklaret hvornår vi kontakter dem. Backup-Service sørger for, at vores opkald behandles med udgangspunkt i den aktuelle situation. Denne fleksibilitet gør, at vi som konsulentvirksomhed altid er sikre på, at vores kunders behov for kontakt imødekommes.

Gennem et mangeårigt samarbejde har vi altid oplevet Backup-Service som en pålidelig og servicemindet samarbejdspartner, der leverer et stort personligt engagement, som vi ikke har set andre steder. Vi sætter stor pris på Backup-Services evne til at vurdere situationer og handle på egen hånd, hvilket sparer DataComfort og vores kunder for meget.

Backup-Service gør det nemt for DataComforts medarbejdere at sikre opdateret viden hos Backup-Service, der dermed kan give kunden præcise og klare udmeldinger.

Fra vores kunder, samarbejdspartere og andre kunder hos Backup-Service har vi kun hørt ros og anerkendelse af det arbejde, som de leverer. Vi kan betingelsesløst anbefale et samarbejde med Backup-Service.

Christian Birkmann
Direktør
DataComfort ApS

Besøg DataComfort

Back To Top