Backupservice - telefonpasning

Telefonpasning m.m.

Referencer og samarbejdspartnere

Du kan her se udvalgte samarbejdspartnere og referencer på kunder som bruger telefonpasning.

  Telefonpasning for Datakomfort
Telefonpasning for Advokat Lise Holten 

Profilfoto

 

DataComfort

 

 Advokat Lise Holten

Vi har siden juli 2009 et par år brugt Backup-Services faciliteter. Dette har været en meget stor aflastning for os. Dertil kommer at Thomas er en dygtig og idérig sparringspartner, som hele tiden arbejder på at optimere sit produkt. Vi kan varmt anbefale Backup-Service for deres store serviceniveau og årvågenhed. Når man - som vi - er fuldstændig afhængige af, at telefonen bliver taget med et smil, er det godt at vide, at vi har Backup-Service i ryggen:-)
 
De bedste anbefalinger
Mikkel Urup, adm. dir.
Profilfoto ApS

Besøg Profilfoto
 

For DataComfort er det vigtigt, at vores kunder kan få fat i os, eller få afklaret hvornår vi kontakter dem. Backup-Service sørger for, at vores opkald behandles med udgangspunkt i den aktuelle situation. Denne fleksibilitet gør, at vi som konsulentvirksomhed altid er sikre på, at vores kunders behov for kontakt imødekommes.

 

Læs hele DataComforts reference herBesøg DataComfort
 

Det er en uvurderlig hjælp for mig at bruge Backup-Service. Jeg er i Retten evig og altid, men med Backup-Service kan mine klienter altid få fat i mig samme dag. For når de ringer til Backup-Service, bliver deres telefonbesked videresendt både til min mail og som sms til min mobil, så jeg kan ringe tilbage i en pause.Læs hele Lise Holtens reference her
afilm
BizzBuss

 
   

A. Film

 

BizzBuzz

 

Alfred Hansen

”Vi har tidligere haft vores egen receptions- og telefon tjeneste, men valgte i starten af 2008 at benytte os af Backup-services faciliteter. Dette har vi været absolut tilfredse med. Vores forretningsforbindelser og medarbejdere får altid god service, en venlig stemme og en meget stor fleksibilitet, hvilket er nødvendigt i vores virksomhed.

Vi kan give Backup-Service vores bedste anbefalinger”

 

Kind Regards/Med venlig hilsen
Lone Sloth

Financial Manager

A. Film A/S


Besøg A. Film
  Jeg har haft glæde af Backup-Services telefonpasning siden december 2010. Jeg er yderst tilfreds med den høje standard af servicen og vigtigst af alt, så har jeg fået mere ro til at passe mit arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale at indgå et samarbejde med dette topprofessionelle firma.

Med venlig hilsen

Nina Hall

Besøg BizzBuzz
  Som ejer af et mindre VVS firma Alfred Hansen VVS ApS, forsøgte jeg i flere år at holde styr på alle de telefonopkald der kommer i løbet af en arbejdsdag, samtidig med at jeg også skulle besøge kunder og ordne deres VVS problemer.


Læs hele Alfred Hansens reference her


Besøg Alfred Hansen VVS


Telefonpasning  for CF 1701
hjemmeside med   interface
 

 
   

CF 1701

 

interFace

   

”Backup-Service har fra første færd betydet en hel del for os. At føle sig i sikre hænder på en professionel, venlig og serviceminded måde har betydet, at vi bruger Backup-Service ved dage der er optaget af møder og naturligvis ved alle ferier. At vi også kan booke fra time til time er blot en ekstra fordel”.


Med venlig hilsen

Camilla Frank

 

Besøg CF1701
 

interFace webbureau udvikler og hjælper virksomheder med deres webløsninger og har gennem års erfaring specialiseret sig i webløsninger og online markedsføring.

Besøg interFaces hjemmeside og se meget mere om deres produkter.Besøg interFace
 


.